boxspring postelja visoka oblazinjena postelja

Postelja po meri – kje jo lahko naročite

Zamislili ste si svojo sanjsko posteljo. Odpravili ste se k ponudnikom postelj, a vaše idealne postelje ne najdete nikjer. Kaj pa zdaj? Rešitev je: postelja po meri. Vendar kje jo naročiti? Kdo si bo zares vzel čas za vas in kdo je zagovornik kvalitete? Kdo vam bo dal možnost izbire barv oblazinjenja in videza posteljnega vzglavja? Kakšne so cene in kakšni dobavni roki? Težko veste, na koga se lahko zanesete, da vam bo izdelal tako posteljo po meri, kot ste si jo zamislili.

Vas navdušuje oblazinjena postelja po meri?

Potem ste na pravem mestu. BoxSpring postelja je oblazinjena postelja po meri, ki jo izdelamo za vsakega posameznika posebej glede na njegove želje in potrebe po dizajnu in udobju. Tudi vaše (in za vašega partnerja). Pri nas lahko izbirate:

Kdo vam bo izdelal najboljšo posteljo po meri?

To smo lahko mi – ekipa Spalnega centra Maremico. Slovensko podjetje, ki s stalnimi inovacijami in vrhunsko ekipo, zagotavljamo popoln spanec številnim Slovencem že od leta 1994.

To nam uspeva z izdelavo vodne postelje Lectus, lastnih ležišč Leticia in postelje po meri BoxSpring. Za izdelavo postelje po naročilu izbiramo le materiale najboljše kvalitete, ki jih naše šivilje in fantje v proizvodnji dovršeno sestavijo v popolno celoto.

BoxSpring postelje, slovenska proizvodnja
BoxSpring postelja, slovenska proizvodnja

Naši izdelki so trajnostni, saj jih v prihodnosti lahko kadar koli obnovite – lahko vam npr. BoxSpring posteljo na novo pretapiciramo, ji zamenjamo ležišče ali kar koli drugega. Tako je BoxSpring postelja lahko vaša vrsto let, brez da jo po izrabi v celoti zavržete.

Dimenzija postelje po meri


BoxSpring postelje so postelje po naročilu, zato imate glede izbire dimenzije postelje proste roke. Posteljo vam izdelamo tako v standardni kot nestandardni dimenziji. Pri izbiri svoje idealne dimenzije je vredno, da upoštevate svojo telesno višino oz. telesno višino višjega, če kupujete zakonsko posteljo. Višini višjega nato prištejete dodatnih 20 cm – če je najvišja oseba visoka 180 cm, je idealna dolžina postelje tako vsaj 200 cm. Če imate v spalnici prostor predlagamo, da se odločite za širšo posteljo.

Postelja po meri – izbirajte med več kot 100 odtenki oblazinjenja


BoxSpring postelja po meri omejitev skoraj nima. Med več kot 100 barvnimi odtenki oblazinjenja boste zagotovo našli svojega sanjskega. Od pastelnih pa vse do bolj drznih, tudi z možnostjo drugačne barve posteljnega podstavka in vzglavja. Enako velja za material – izbirate lahko med tkanino, tekstilnim usnjem ali žametnim plišom. Blago oblazinjenja dobavljamo od slovenskega podjetja Meris, ki velja za priznanega dobavitelja kvalitetnega blaga.

Izbira izgleda posteljnega vzglavja je popolnoma vaša


Posteljno vzglavje je odraz vašega lastnega stila, zato se za posteljo po meri spodobi, da pri njej sami izberete tudi izgled posteljnega vzglavja. Na voljo imate 4 različne izglede posteljnega vzglavja, v različnih velikostih. Se bolj nagibate k ravni vzglavni stranici brez posebnih detajlov, se vam dopadejo gumbki v retro stilu ali pa elegantno prešita vzglavna stranica? Izberite moderno posteljno vzglavje po vaših željah.

Visoka postelja po meri


BoxSpring postelje veljajo za visoke postelje, ki lahko segajo vse do 70 cm. Danes je to moderno, poleg tega pa z višjo posteljo tudi poskrbimo za zdravje hrbtenice, saj je iz visoke postelje lažje vstajati. BoxSpring postelja stoji na valjastih sivih nogicah, ki so dovolj visoke, da pod njo brez težav pospremite robotski sesalnik.

Posebnost BoxSpring postelje po naročilu
Čeprav je BoxSpring postelja visoka postelja, to še ne pomeni, da boste morali postiljati njeno celotno visoko in težko ležišče. 2/3 ležišča namreč oblazinimo v vaš izbrani material, le 1/3 ležišča pa je potrebno postiljati. Tak način postiljanja vam prihrani bolečine v hrbtenici in moč v rokah, poleg tega pa izgleda izredno estetsko in minimalistično.

klasicno in exclusive top postiljanje

Ležišče – srce, ki se skriva v postelji po meri

Izgled postelje vam še ne priskrbi popolnega udobja, ki je potrebno za ustrezno regeneracijo med spanjem. Zato je izredno pomembna tudi izbira kvalitetnega ležišča. V BoxSpring posteljo po meri vam lahko vgradimo ležišče Leticia, ki ga izdelamo glede na vaše telesne mere in želje po udobju. Če se navdušujete nad vodno posteljo Lectus, pa vam brez težav vgradimo tudi to. Ker je BoxSpring postelja po naročilu, vam in vašemu partnerju lahko vgradimo celo različni ležišči.

To morate vedeti o naših personaliziranih ležiščih

Ležišče Leticia ni klasično ležišče, ki ga lahko kupite kjer koli. Leticia je vedno izdelana po naročilu, nikoli na zalogo – gre za ležišče po meri. Običajno se pred nakupom ležišča z vami posvetuje svetovalka, ki vam lahko svetuje glede izbire idealnega ležišča za vas, po tem ko izve, kakšne so vaše želje, potrebe, morebitne zdravstvene težave in, ko vas izmeri. Zakaj meritev? Ker si med seboj nismo enaki in zato prav vsak posameznik potrebuje ležišče, ki bo krojeno po njegovem telesu – krojeno glede na njegovo višino, težo, pogost spalni položaj …

Postelja po meri, ki jo v vaš dom postavimo brez vaših skrbi

Če že razmišljate o tem, kje boste najeli kombi, da boste BoxSpring posteljo pripeljali do vašega doma in katero vse orodje potrebujete za njeno montažo, naj vas pomirimo. Če posteljo po meri BoxSpring naročite pri nas, vam jo brezplačno dostavimo in zmontiramo v vaši spalnici. Kakšne BoxSpring postelje smo doslej že ustvarili, si lahko pogledate v galeriji.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.