Postelja z vzmetnico BoxSpring postelja postelja z vzmetnico,postelja z jogijem,komplet postelja

Postelja z vzmetnico

Postelja z vzmetnico je danes lahko tudi oblazinjen posteljni okvir z všito vzmetnico, ki jo po novem imenujemo tudi boxspring postelja. Ta velja za izjemno priljubljeno visoko posteljo.

Postelja z vzmetnico BoxSpring postelja postelja z vzmetnico,postelja z jogijem,komplet postelja

Postelja z vzmetnico

Postelja z vzmetnico je danes lahko tudi oblazinjen posteljni okvir z všito vzmetnico, ki jo po novem imenujemo tudi boxspring postelja. Ta velja za izjemno priljubljeno visoko posteljo.

Hitri dobavni roki

Vašo sanjsko BoxSpring posteljo izdelamo v 4 do 7 tednih od naročila.

Brezplačna montaža

Ob nakupu BoxSpring postelje sta dostava in montaža postelje brezplačni.

Izdelano v Sloveniji

Mojstrska izdelava postelj s strani izkušene slovenske ekipe.

Postelja z vzmetnico
Postelja z vzmetnico BoxSpring postelja postelja z vzmetnico,postelja z jogijem,komplet postelja

V pohištvenih salonih jih je zaslediti precej, a se med seboj razlikujejo v številnih pogledih. Ne le vizualno, temveč tudi po kakovosti, izbiri dimenzije postelje, udobju, materialu, barvi, možnih individualnih rešitvah, varni dostavi in montaži s strani prodajalca in še kaj. Zato je prav, da na tem mestu poudarimo v čem se razlikuje naša, slovenska BoxSpring postelja z vzmetnico in kaj je pomembno, ko jo kupujete, saj je strokovno svetovanje izjemnega pomena.

Ko gre za našo, slovensko BoxSpring posteljo z vzmetnico, vedno radi poudarimo, da je izdelana na podlagi najnovejših smernic v spalni industriji, ki omogočajo uporabniku uresničevanje marsikaterih želja glede dizajna in udobja. Vrhunska kakovost izjemno zračnih in prožnih materialov pa to posteljo zasluženo uvršča med trajnostne izdelke, saj jo boste čez čas lahko tudi obnovili – delno ali v celoti.

Modeli BoxSpring postelje

Izberite svoj sanjski model BoxSpring postelje in jo prilagodite svojim željam in potrebam.

BOXSPRING ONE

BOXSPRING FLY

BOXSPRING AIR

BOXSPRING BASE

BOXSPRING LITE

BOXSPRING LINE

BOXSPRING LUX

V Spalnem centru Maremico lahko pričakujete, da bo vaša komplet postelja BoxSpring vključevala:

  • izbrano vzglavno stranico oblazinjeno v barvo po izbiri,
  • oblazinjeno ležišče, ki ga bomo izdelali glede na vaše telesne lastnosti, potrebe in želje po udobju,
  • oblazinjen posteljni okvir boxspring v eni od več kot 100 barv,
  • višino postelje vse do 76 cm,
  • želeno dimenzijo postelje (standardna ali nestandardna),
  • dostavo in montažo postelje.
Boxspring Fly Nika lebdi

BoxSpring postelja z vzmetnico nastaja pod izurjenimi rokami slovenske ekipe podjetja Maremico. Najbolj navdušuje s čudovitim oblazinjenim posteljnim dizajnom, kvalitetno izdelavo, izbiro barv oblazinjenja, nadstandardno višino do 76 cm in kvalitetno vzmetnico Leticia. Ta predstavlja srce postelje BoxSpring in se vedno izdela ročno, glede na vaše potrebe in želje po udobju – nikoli serijsko in nikoli na zalogo. Ta novi trend posteljnega oblazinjenja je priljubljen pri številnih znanih Slovencih. Morda bo navdušil tudi vas.

Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Komplet postelja BoxSpring brez sklepanja kompromisov

Časi, ko ste imeli le en model postelje z ležiščem v eni trdoti in le nekaj standardnih barv oblazinjenja, so mimo. Komplet postelja BoxSpring je lahko izdelana do potankosti glede na to, kaj vi potrebujete in si zaželite iz naše pestre ponudbe materialov, barv in ležišč. Tudi v primeru zakonske postelje z vzmetnico, ki bo na zunaj sicer izgledala kot popolna celota, kljub temu da bosta znotraj nje lahko všiti ločeni vzmetnici z različnim udobjem in podporo.

»Če razmišljate o menjavi kompletne postelje, vam danes ni potrebno sklepati kompromisov med udobjem in izgledom. V Spalnem centru Maremico vam prisluhnemo in ponudimo, kar je najbolje za vas in kar si vi najbolj želite. Raznolik oblazinjeni dizajn dovršene BoxSpring postelje je na voljo v številnih materialih in v več kot 100 barvnih odtenkih. Všito ležišče znotraj postelje posebej za vas ročno izdelamo glede na vaše telesne lastnosti (širina ramen, bokov, pogosti spalni položaj, teža, zdravstvene posebnosti, …). Ker pa pri nas razmišljamo trajnostno, je naša BoxSpring postelja z vzmetnico takšna, da jo boste lahko, kadarkoli se bo pokazala potreba, obnovili delno ali v celoti.«
monika adrinek ekipa boxspring spalni center maremico
Monika Adrinek
Svetovalka za spanje
Postelja z vzmetnico BoxSpring postelja postelja z vzmetnico,postelja z jogijem,komplet postelja

Spoznajte slovenske modele BoxSpring postelje z vzmetnico

Na voljo imamo dovolj modelov, da lahko brez težav izberete svojo bodočo sanjsko posteljo. Če pa vas že zdaj zanima, kateri je najbolj priljubljen model BoxSpring postelje v zadnjem letu, naj vam zaupamo, da je to BoxSpring postelja Air.

Želite, da je vaša postelja z vzmetnico oblazinjena v vaši najljubši barvi?

Za vas imamo na voljo številne materiale v več kot 100 barvnih odtenkih, tako da se boste lahko brez težav prepustili mavrični izbiri barv oblazinjenega boxspring dizajna. Ne le posteljno ogrodje, tudi večina vašega novega, po meri izdelanega ležišča Leticia bo oblazinjena v barvo, ki jo boste izbrali. To pa je nekaj novega, ki vsekakor prispeva k dovršenemu izgledu vaše spalnice.

Želite, da je vaša postelja z vzmetnico trša ali mehkejša?

Če želite, da vam vaša komplet postelja nudi trše udobje, potem je prav, da spoznate kakovostne BoxSpring postelje z vzmetnico, ki so na voljo v petih modelih. Prav vsaka BoxSpring postelja lahko postane vaša nova sanjska postelja.

Če pa želite, da bo vaša postelja z jogijem malo manj čvrsta, lahko BoxSpring posteljo izdelamo tudi v udobnejši različici – s srednje trdo (udobno) ali mehko (zelo udobno) vzmetnico. Vzmetnice Leticia so najbolj osebne vzmetnice daleč naokoli, zato je prav, da jih bolje spoznate. V njih se skrivajo rešitve, ki bodo kvaliteto vašega spanja ponesle na najvišjo možno raven – kot jo potrebuje vaša hrbtenica.

boxspring postelja line modra moderna postelja
moderna postelja BoxSpring Lux

Želite imati na voljo različne stile boxspring dizajna?

Pri nas je to enostavno. Na voljo je kar nekaj modelov, ki predstavljajo izhodišča za posteljo z vzmetnico, ki jo bomo lahko izdelali posebej za vas. Pokukajte v galerijo in si oglejte številne ambientalne slike z našimi modeli BoxSpring postelje. Lahko pa naročite svoj izvod kataloga, ki vam ga z veseljem pošljemo brezplačno.

Si želite posteljo postiljati enostavneje?

Če je vaš odgovor DA, potem je prav, da na tej točki izpostavimo našo inovacijo – Exclusive Top sistem za enostavno postiljanje, kjer v rjuho odenete le vrhnji sloj vzmetnice. Ta je na preostanek ležišča pritrjen z zadrgo in ostane na svojem mestu celo noč.

klasicno in exclusive top postiljanje
Boxspring postelje – višina postelje Air. Lebdeče masivne postelje po meri. Ročno izdelane postelje boxspring. Brezplačna montaža v Maremico spalnem centru za najboljši spanec.

Želite lažje legati in vstajati?

Pri slovenski BoxSpring postelji lahko izbirate končno višino postelje vse do 76 cm, kar je navdihujoče, saj spalnico naredi bolj prestižno in dih jemajočo. Njeno višino pa še posebej cenijo tisti, ki imajo bolečine v kolenih in/ali v hrbtenici ter potrebujejo visoko posteljo za lažje leganje in vstajanje.

DOBRO VEDETI, če kupujete posteljo z vzmetnico

Postelja z vzmetnico mora dihati in omogočati brezhibno čistočo na zunaj in znotraj.

Ni dovolj, da je vaša postelja udobna in lepa. Biti mora tudi zračna in izdelana iz prožnih ter zračnih materialov visoke kakovosti za sprotno odvajanje odvečne vlage, ki jo med spanjem oddaja naše telo.

Slovenska BoxSpring postelja z vzmetnico to vsekakor omogoča, kar še posebej cenijo tisti, ki se prekomerno potijo, imajo alergijo na pršice ali so astmatiki. Oblazinjene dele lahko obrišete z vlažno krpo, prevleko postelje oz. ležišča pa snamete in operete na 60 °C.


Trajnostno izdelana postelja bo z vami dlje časa.

V podjetju Maremico od nekdaj razmišljamo trajnostno – kako vam hkrati zagotoviti kvalitetno spanje in čudovit videz spalnice še mnogo let. Pri tem smo uspešni z inovativnim modularnim sistemom, ki smo ga sprva razvili za proizvodnjo ležišč Leticia, nato pa še za BoxSpring postelje. Z dolgoletnimi izkušnjami in lastnim razvojno-tehnološkim oddelkom smo prišli do stopnje, ko lahko uporabnik kadar koli v prihodnosti obnovi kateri koli del ležišča ali oblazinjenja BoxSpring postelje.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.