Zakonska postelja BoxSpring

Zakonska postelja BoxSpring – razkošje v vaši spalnici

Zakonska postelja je najpogostejša izbira parov, saj vsak posameznik v postelji potrebuje dovolj prostora za kvalitetno spanje. Pogosto pa se za zakonsko posteljo odločajo tudi solo spalci – taki, ki obožujejo veliko prostora zase in seveda taki, ki si posteljo večje dimenzije v svoji spalnici prostorsko lahko privoščijo.

Zakonska postelja - Izberite pravo dimenzijo

Zakonska postelja praviloma predstavlja posteljo, primerno za dve osebi. Standardne dimenzije zakonske postelje se tako gibljejo od dimenzije 160×200 cm do 200×220 cm.

Idealna dolžina ležišča je najmanj za 20 cm daljša od višine višjega partnerja. Kar se idealne širine postelje tiče, pa naj bo vsaj 80 cm za eno osebo.

Dimenzije zakonske postelje

V Spalnem centru Maremico izdelujemo tudi nestandardne dimenzije, tako da za udoben in krepčilen spanec lahko poskrbijo tudi osebe, ki merijo v višino dva metra in več.

Med pari je najpopularnejša dimenzija zakonske postelje 180×200. Ta jim nudi dovolj prostora za lahkotno spanje, hkrati pa dovolj veliko bližino partnerja.

 

Kdaj razmisliti o širši postelji?
V kolikor so v družini majhni otroci, ki se ponoči radi pritihotapijo v zakonsko posteljo, ne bo odveč, da razmislite o širši postelji. Če vam seveda to dovoljuje velikost vaše spalnice.

Svetovni spalni kongres je v obsežni raziskavi ugotovil, da večja postelja znanstveno dokazano zagotavlja boljši spanec. Več o raziskavi si lahko preberete TUKAJ.

Zakonska postelja za celo družino
Zakonska postelja za celo družino

Kdaj razmisliti o širši postelji?
V kolikor so v družini majhni otroci, ki se ponoči radi pritihotapijo v zakonsko posteljo, ne bo odveč, da razmislite o širši postelji. Če vam seveda to dovoljuje velikost vaše spalnice.

Svetovni spalni kongres je v obsežni raziskavi ugotovil, da večja postelja znanstveno dokazano zagotavlja boljši spanec. Več o raziskavi si lahko preberete TUKAJ.

BoxSpring izredno popularne zakonske postelje

Moderne oblazinjene postelje BoxSpring so izredno popularne kot zakonske postelje. Njihov izgled namreč spalnici doda pridih razkošja in zakonsko posteljo postavi v središče vsake spalnice. Ker so na voljo v različnih barvah in materialih ter z različnimi dizajni posteljnih vzglavIJ, pari radi obiščejo salon Spalnega centra Maremico, kjer je njihova sanjska zakonska postelja ustvarjena izključno po njihovih željah. Vsaka zakonska postelja BoxSpring je izdelana po naročilu, nikoli na zalogo, zato je tudi prilagajanje višine in dimenzije zakonske postelje v rokah kupca.

Metka Albreht svetovanje BoxSpring postelje

»Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje, glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večni problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.«

Metka Albreht, modna stilistka in vsestranska športnica

BoxSpring postelje so visoke oblazinjene postelje

BoxSpring postelje so pravzaprav v celoti oblazinjene postelje nadstandardne višine. Ker je oblazinjen tudi posteljni okvir z ležiščem, je BoxSpring postelja na otip in izgled izredno mehka in poskrbi, da se nikoli več grdo ne udarite ob posteljni okvir.

Njena nadstandardna višina (od 54 cm naprej, pa vse do 76 cm), pa poskrbi, da iz zakonske postelje zjutraj lažje vstajate, zvečer pa lažje legate.

Zakonska postelja BoxSpring – razkošje v vaši spalnici zakonska postelja,zakonske postelje

Primerna tudi za manjše spalnice

boxspring postelja lite ambient

BoxSpring postelja se odlično umesti tudi v manjšo spalnico. Ker so slovenske BoxSpring postelje, ki jih proizvaja Spalni center Maremico, izdelane po naročilu, je možna tudi izdelava zakonske postelje nestandardne dimenzije. Poleg tega je posteljni okvir BoxSpring postelje enake dimenzije kot samo ležišče, zato je za spanje uporabna celotna površina postelje.

Oglejte si prispevek iz oddaje TV Ambienti

Zakonsko posteljo BoxSpring v manjši spalnici smo predstavili v oddaji TV Ambienti. Oglejte si VIDEO (od 3:45 naprej).

Zakonska postelja brez sklepanja kompromisov? Ja, to je mogoče!

Pogost problem pri izbiri idealne zakonske postelje so različne želje partnerjev. Hitro pride do prilagajanja eden drugemu in do sklepanja kompromisov – čeprav enemu partnerju izbrano udobje morda ne ustreza najbolj. Vendar pa inovacije na področju spalne industrije omogočajo, da sklepanje takih kompromisov ni več potrebno.

Danes si lahko vsak posameznik privošči svoje udobje!
Ne glede na želje partnerja, le izbrati mora pravega ponudnika ležišč. Pri nas, v Spalnem centru Maremico, je to vsekakor mogoče. Eno izmed ležišč, ustvarjeno po željah vsakega posameznika, je ročno izdelana vzmetnica Leticia. Izdelamo jo šele, ko se pogovorimo o posameznikovih potrebah in željah po udobju. V zakonsko posteljo BoxSpring pa vam lahko vgradimo celo vodno posteljo Lectus – mogoče je tudi, da le eden od partnerjev spi na vodni postelji, drugemu pa v posteljo vgradimo ležišče Leticia. Čeprav sta ležišči po udobju lahko različni, sta v enojni prevleki povezani v skupno celoto. Tudi vibracij med premikanjem ne boste občutili.

Postiljanje zakonske postelje

Glede na to, da gre v povprečju za dimenzijo zakonske postelje 180×200 in, da so danes popularna višja ležišča, od višine 28 cm naprej, je to opravilo mariskomu neljubo. Kaj pa če vam povemo, da lahko postiljate zgolj 6 cm visok nadvložek zakonske postelje in je to opravilo lahko pravzaprav zares enostavno?

Hitro in enostavno postiljanje
Naj vam predstavimo Exclusive Top postiljanje postelje, pri kateri je ¾ ležišča oblazinjenega v izbran barvni odtenek in material, vrhnji sloj ležišča pa je za postiljanje izredno enostaven.

klasicno in exclusive top postiljanje

DOBRO VEDETI
Takšen način postiljanja, ki je možen ob naročilu katere koli vzmetnice Leticia, je že vključen pri večini modelov BoxSpring zakonske postelje.

Zakaj zakonska postelja BoxSpring?

BoxSpring posteljo, ki nastaja izpod rok ekipe Maremico, boste ustvarili po svojih željah:

 • Sami boste izbrali izgled vzglavne stranice.
 • Sami boste izbrali končno višino zakonske postelje.
 • Ker je zakonska postelja BoxSpring visoka postelja, boste z nje lažje vstajali.
 • Glede na prostor v vaši spalnici, boste določili dimenzijo svoje zakonske postelje (možne so tudi nestandardne dimenzije).
 • Izbirali boste lahko med več 100 barvnimi odtenki različnih materialov (tekstilno usnje, tkanina in žametni pliš).
 • Zakonske postelje BoxSpring so oblazinjene, zato si boste prihranili modrice pri morebitnem udarcu ob okvir postelje.
 • Po svojih željah boste izbrali za vas idealno ležišče ali celo vodno posteljo Lectus, ki ga/jo bomo vgradili v BoxSpring posteljo.
 • Če posteljo kupujete v paru, bo vsak izmed vaju lahko imel všito svoje idealno ležišče.
 • Posteljo boste lažje postiljali.
 • Z dostavo in montažo se ne boste obremenjevali, saj sta vključeni v ceno – za oboje bodo poskrbeli naši monterji.
 • Če se boste čez nekaj let naveličali barve/materiala oblazinjenja ali boste potrebovali obnovo ležišča, vam bomo zamenjali zgolj želeni del zakonske BoxSpring postelje.
Boxspring postelje – bogata izbira modelov. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalnem centru.
Boxspring postelje One - vrhunsko lezisce Maremico.
Boxspring postelje Air - masivne postelje po meri za dovršeno spanje. Maremico spalni center za podporo telesu.

Postelje BoxSpring – zaljubite se v dizajn.

Boxspring postelje – modeli Air. Brezplačna montaža. Maremico spalni center.
Boxspring postelje – eko modeli. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.
Boxspring postelje – modeli Air z žepkom. Postelje po meri in brezplačna montaža v Maremico spalni center.

Imate o BoxSpring postelji dodatna vprašanja?

Preberite si Najpogostejša vprašanja in odgovore – če odgovora na vaše vprašanje ne najdete, nas kontaktirajte na prodaja2@maremico.si, pokličite na 01 561 09 00 ali nas obiščite v Spalnem centru Maremico, na Šlandrovi 4 v ljubljanskih Črnučah. V živo boste lahko preizkusili različna udobja zakonske postelje BoxSpring in si ogledali različne dizajne, barve ter materiale oblazinjenja.

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Katalog dobite brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.